Zlatan Ibrahimovic terug in nationale elftal Zweden

Zlatan Ibrahimovic is teruggeroepen naar het Zweedse team voor hun aanstaande WK-kwalificatiewedstrijden in 2022. De aanvaller van AC Milan is dan ook uit zijn internationale pensioen gestapt voorafgaand aan de wedstrijden van deze maand tegen Georgië en Kosovo.

Sinds 2016 niet meer voor Zweden gespeeld

Ibrahimovic heeft niet meer voor zijn land gespeeld sinds hij in 2016 zijn afscheid van het internationale voetbal aankondigde, maar is opgenomen in de nieuwste selectie van Janne Andersson. De 39-jarige sluit zich later deze maand aan bij Zweden als ze aan hun weg naar Qatar 2022 beginnen, met Andersson verheugd om een ​​talismanfiguur weer in de kudde te verwelkomen.

Andersson spreekt zich uit

Gevraagd naar wat Ibrahimovic voor het team zal brengen na de aankondiging van zijn laatste ploeg op dinsdag, zei Andersson tegen verslaggevers: “Eerst en vooral is hij een zeer goede voetballer, de beste die we hebben gehad in Zweden.

“Het is natuurlijk heel grappig dat hij terug wil komen.

“Naast wat hij kan bijdragen op het voetbalveld, heeft hij ongelooflijke ervaring en kan hij die bijdragen aan andere spelers in het team.”

Ondertussen bevestigde Ibrahimovic zijn beslissing om het pensioen op te heffen en terug te treden in het Zweedse nationale elftal. Zo liet Ibrahimovic  via sociale media blijken, door op Twitter een foto te plaatsen waarop hij voor Zweden speelde met het onderschrift: “De terugkeer van de God.”

We zijn erg benieuwd naar de terugkeer van god in het Zweedse elftal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.