Officieel lied voor EURO CUP 2016

Dus officieel is nu dat David Guetta het officiële lied voor UEFA EURO 2016 zal componeren en produceren. De bekende DJ zal ook live optreden in het Stade de France tijdens de openings- en sluitingsceremonie en zal ook een gratis concert geven aan de voet van de Eiffeltoren op 9 juni 2016. David Guetta zal als DJ ook deelnemen aan de UEFA EURO 2016 trofee-tour. Deze begint al op 1 april 2016.

De fans van de Franse DJ Guetta kunnen eveneens een belangrijke rol spelen in het officiële nummer. Je kan dat doen door de sociale media kanalen van David Guetta in de gaten te houden. David Guetta zal een aantal van hen mixen om het anthem te componeren van de wedstrijd “This One’s For You”, gepresenteerd in het voorjaar.

Alle EURO 2016 supporters die meedoen met deze coole DJ David Guetta actie voor het Europese voetbaltoernooi, doen ongeacht de kwaliteit van het nummer, automatisch mee aan een grote trekking om exclusief felbegeerde kaartjes te winnen voor de openingswedstrijd. De winnaar krijgt daarbovenop ook de kans om zijn concert op 9 juni bij te wonen in de Champ de Mars, aan de voet van de Eiffeltoren, als een heuse VIP.

Het officiële UEFA EURO 2016-nummer zal gedurende de hele competitie worden gespeeld, voor en na elke televisie-uitzending van de wedstrijden, en zal ook worden gespeeld tijdens de openings- en sluitingsceremonie door David Guetta zelf.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.