Zet FC Barcelona winnende lijn door tegen Getafe?

Barcelona vond een perfecte manier om terug te komen van een onaangename 2-1-nederlaag tegen Real Madrid in de El Clasico. Zo wist FC Barcelona één van de beste prestaties van het seizoen neer te zetten, door Athletic Bilbao met 4-0 te vernietigen in de finale van de Copa del Rey. Deze finale werd afgelopen zaterdagavond gespeeld. Het was de eerste trofee van het team sinds 2018/19, toen ze La Liga wonnen. Lionel Messi was de belangrijkste katalysator voor het uitstekende duel in de tweede helft van de bekerfinale.

Messi tóch echt onmisbaar

De Argentijnse ster zal donderdagavond ook aan de leiding staan, wanneer Blaugrana Real Madrid wil inhalen op de tweede positie van het klassement met een overwinning op Getafe. Als Messi in de stemming is om te spelen, kan geen enkel team ter wereld hem tegenhouden. Zelfs Azulones die de laatste tijd extreem moeilijk zijn af te breken.

Zet FC Barcelona deze lijn door tegen Getafe?

Getafe heeft nog niet de overleving van de beste vlucht verzekerd. Ze bevinden zich momenteel slechts vier punten boven de gevarenzone. Ze zijn sterk afhankelijk van de verdediging en kunnen bogen op het slechtste aanvalsrecord in de hele divisie met slechts 22 doelpunten in 31 wedstrijden.
Het team speelt ultraverdedigend voetbal onder Jose Bordalas. In geen van de laatste vijf wedstrijden die ze speelden, werden drie of meer doelpunten gescoord. Drie van hen eindigden in een doelpuntloos gelijkspel, waaronder de wedstrijd van het weekend met Real Madrid in Coliseum Alfonso Perez.

Azunoles scoorde slechts één doelpunt in de laatste vijf La Liga-wedstrijden. We zijn dus erg in de verleiding om Barcelona te steunen om tot nul te winnen als de belangrijkste gokoptie met een quotering van 1.90.

De gastheren zullen de wedstrijd op een hoog niveau betreden na het claimen van de bekertitel en we zullen ze ook steunen om Azulones te verslaan met ten minste twee doelpunten verschil hier tegen een quotering van 1.70.