FC Barcelona wil vijf grote sterren verkopen om Haaland onder contract te krijgen

FC Barcelona is bereid deze zomer maar liefst vijf grote sterren te laten gaan om geld in te zamelen voor het toevoegen van the new rising star Erling Haaland. De voetbalploeg uit Barcelona wil ver gaan om deze Noorse speler onder contract te krijgen.

Veel interesse voor Haaland

Haaland is een veelgevraagd man dankzij zijn uitstekende doelpuntenvorm van de afgelopen jaren. Sinds hij in januari 2020 bij Borussia Dortmund kwam, heeft hij maar liefst 47 doelpunten uit 48 wedstrijden. Hij zal naar verwachting deze zomer worden verkocht als enkele van ‘s werelds beste clubs over elkaar heen walsen om de Noorse doelpuntenmachine binnen te slepen.

Verschillende Premier League-clubs zijn achter de schermen ook al druk bezig om de Noorse speler binnen te kunnen slepen. Maar niet alleen in Engeland is er interesse voor de topspeler van Borussia Dortmund. Ook in de Spaanse La Liga is de 20 jarige speler erg gewild en willen ze hem maar al te graag onder contact zetten.

FC Barcelona in financieel zwaar weer

Nu de financiën krap zijn bij Barcelona, ​​zal het niet eenvoudig zijn om Haaland daadwerkelijk binnen de spelersgroep te halen. Marca beweert echter dat Barca bereid is vijf sterren op te offeren om de broodnodige inkomsten binnen te halen.

FC Barcelona spelers Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Martin Braithwaite, Junior Firpo en Antoine Griezmann staan ​​allemaal te koop. De verkoop van het kwartet zal waarschijnlijk ongeveer € 160 miljoen opleveren, waarbij Coutinho en Griezmann de grootste verdieners zijn en het grootste gedeelte aan geld opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.