Real Madrid – Atalanta voorspelling

Hierbij onze voorspellingen voorafgaand aan de Champions Leaguewedstrijd in in Madrid. Kan Atalanta hun eerste verloren duel en achterstand op Real Madrid nog ongedaan maken? Lees verder voor onze gratis goktips en voorspellingen.

Atalanta moet achterstand inhalen

Op dinsdag 16 maart 2021 speelt Real Madrid tegen Atalanta. Atalanta trekt in de tweede etappe van de Champions League achtste finales naar Spanje om een thuisverlies bam 1-0 in de eerste ontmoeting recht te zien breien tegen Real Madrid. Het was echter toch nog een close call te noemen voor Real Madrid en daardoor hoeft Atalanta nog niet veel te vrezen te hebben met slechts 1 doelpunt achterstand bij aanvang van de match. Atalanta kan zijn reis dus vol vertrouwen en goede moed beginnen.

Ook de Italianen van Atalanta kunnen de laatste tijd flink imponeren met een indrukwekkend record. Ze hebben zes van hun laatste acht wedstrijden gewonnen, waaronder een paar overwinningen op Napoli en de meest recente prestatie tegen Spezia met een 3-1 overwinning in de Serie A.

De Champions League-strijd van Real Madrid

Real Madrid was de laatste tijd ook niet zo sterk in de laatste fasen van het miljoenenbal. Het Spaanse Real Madrid zijn puntloos in hun vorige vier thuiswedstrijden in de knock-outronde van de Champions League.
Ze hebben eigenlijk maar vier van hun laatste negen wedstrijden in de competitie gewonnen en zijn er niet in geslaagd om er twee of de laatste drie in alle competities te winnen. Real Madrid draait dus alles behalve lekker de laatste tijd en dat biedt mogelijkheden voor Atalanta.

Atalanta zijn op de langste huidige reeks overwinningen van elk team in de competitie. Maar liefst vijf overwinningen hebben ze achter elkaar weten te behalen. Hierbij scoorde Atalanta maar liefst 14 doelpunten en heeft 4 maal het doel schoon gehouden. Een knappe prestatie van de Italianen. Real Madrid mag dan wel aan de leiding staan, de Italianen hebben zeker alle reden om ook kans te maken op de volgende ronde van het Europese voetbaltoernooi.

Bij de bookmakers is Real Madrid als thuisploeg favoriet met odds van 2.17 en krijgt Atalanta een stuk hogere waardering mee met 3.20 als odds. Bij TOTO sportweddenschappen hebben ze daarbij leuke (verhoogde!) weddenschappen onder player specials in de aanbieding. Als je bijvoorbeeld wed op correct score een 3-0 overwinning van Real Madrid krijg je i.p.v. 17,00 een zogeheten Price Boosts met verhoogde odds van 20,00(!) je inzet.

De volgende weddenschappen plaatsen wij:

Bet 1: Atalanta overwinning voor 3.10
Bet 2: Real Madrid wint 3-0 (was 17,00 en is verhoogd naar 20.00)

* Uitleg: De verhoogde quotering heeft ons verleid een inzet te wagen op deze uitkomst. Al zien wij deze weddenschap meer als een soort van funbet. En je weet maar nooit natuurlijk…

Bet 3: Over 5.5 Goals (was 8,90 en is verhoogd naar 10.00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.