Interesse vanuit Man City voor Atlético Madrid speler Joao Felix

Volgens Eurosport is Manchester City in de zomer van 2021 geïnteresseerd in het contracteren van Joao Felix van Atletico Madrid. Er is gemeld dat City Felix wilde contracteren voordat hij Benfica verliet voor Atletico en een jaar geleden via externe agenten naar hem vroeg.

Joao Felix veel potentie voor City

Felix staat sinds 2019 in de boeken van Atletico toen hij overkwam vanuit Benfica. De 21-jarige is een zeer gewaardeerde aanvaller die de komende jaren zou kunnen uitgroeien tot een voetballer van wereldformaat. Volgens WhoScored heeft de Portugese international tot nu toe dertien starts en elf vervangende wedstrijden gespeeld in La Liga voor Atletico dit seizoen, waarbij hij zeven doelpunten scoorde en vier assists gaf in het proces. Volgens WhoScored heeft de jongeling ook drie doelpunten gescoord in zeven Champions League-wedstrijden voor het team van Madrid tijdens deze campagne.

Atlético staat momenteel aan de top van de La Liga-tafel met 63 punten uit 27 wedstrijden, zes punten voorsprong op de tweede plaats en titelverdediger Real Madrid. City staat momenteel bovenaan de Premier League-lijst met 71 punten uit 30 wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.