Manchester City wordt helpende hand toegereikt door Borussia Mönchengladbach

Man City krijgt de helpende hand om de Champions League-overwinning te voltooien. Zo kreeg Manchester City de blauwdruk voor het verslaan van hun Duitse tegenstander Borussia Monchengladbach uit de Bundesliga, onder leiding van hoofdcoach Marco Rose.

Problemen Borussia Mönchengladbach blootgelegd

Marco Rose heeft in het voordeel van Manchester City tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd precies verteld en uitgelegd waar en hoe zijn ploeg Mönchengladbach zal spelen tegen Manchester City.

Zo zei hij: “Borussia Mönchengladbach geeft misschien niet veel weg, maar alles wat ze weggeven wordt momenteel direct bestraft. Dit is enorm schadelijk voor ons team.”, aldus de Mönchengladbach-coach. “The Blues zijn beter in het forceren van fouten dan bijna elk ander team momenteel op het hoogste niveau. Zo liet Man City dit al zien in de heenwedstrijd van de Champions League-wedstrijd in de laatste 16. De mannen van City zijn daarbij door Pep Guardiola gewaarschuwd dat ze het zich niet kunnen veroorloven toegeeflijk te zijn.”

Hij voegde zelfs nog toe: “Het is ongelooflijk moeilijk om 90 minuten tegen deze Guardiola-machine te leven. Als City geduldig kan blijven, krijgen ze hun kansen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

toggle off
Gokreclame uitschakelen.